Minőség

A Smith Medical Kft. legfőbb célja, hogy a legjobb minőséget nyújtsa a piaci partnerei részére, ennek következtében növelje elégedettségüket.
Cégünk sokféle anyaggal dolgozik, leginkább rozsdamentes acél, alumínium, titán, réz és műanyag a jellemző.
Ezen anyagokat esztergáljuk, egyetemes marógépen marjuk, továbbá megmunkáló központokon különböző profilmarásokat és helyzetfúrásokat végzünk szükség szerint. Egyedi alkatrészek gyártására is van lehetőség, amennyiben a megrendelő arra tart igényt.

A termékek darabszámától függetlenül vállaljuk a megrendeléseket, melyek megmunkálása versenyképes áron történik, így kedvező árajánlatot tudunk adni a kívánt alkatrészek gyártására.

Tervezés

Cégünk vállal célgép- vagy terméktervezést gyártással egybeütemezve. Keressen minket bizalommal már az ötlet születésétől kezdve és megvalósítjuk terveit a sorozatgyártáshoz szükséges műszaki dokumentációk elkészítésén át a gyártásig.

Gyártás

Gépparkunkban számos eszterga- és marógép áll rendelkezésünkre a megrendelések mielőbbi teljesítése, és a pontos munkafolyamatok elvégzése érdekében. Munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kifogástalan módon kiszolgálhassuk vevőinket.

Hő- és felületkezelés

A termékek hő- illetve felületkezelését külső partnereinkkel együttműködve teljesítjük. Eddig az alábbiakat vettük igénybe: hőkezelés, barnítás, krómozás, nitridálás, eloxálás. Amennyiben a megrendelőnek egyedi igénye van, természetesen más is megoldható.